Offer to the 120 years of GCKV + other popular packages

Read more

Charity Golf Party 2022

Charity Golf Party 2022


V sobotu 4. 6. 2022 se uskutečnila v Golf Resortu Karlovy Vary již 23. sportovně-charitativní akce CHARITY GOLF PARTY. Po dobu konání této akce bylo na dobročinné účely vybráno celkem 37 739 000,-. Kč. K této částce přispěla i sobotní dražba, při níž se vybralo neuvěřitelných 1 347 000,- Kč.

Zúčastnili se jí naši dlouhodobí partneři a podporovatelé hřiště. Sportovní část se odehrála za ideálního golfového počasí, hráči si mohli vybrat z týmových soutěží Texas scramble, ale také Stableford. Výsledky byly úctyhodné a oscilovaly na hranici -10 pod parem hřiště.

Věcné ceny od společností Moser a.s, Thun 1794 a.s., Chervó byly předány na 19. jamce.

Hřiště se představilo v plné své kráse se všemi novinkami - nový design restaurace, baru, shopu, nové písky v bunkerech, centrální záhon růží.

Po dni stráveném v golfovém prostředí se hosté přemístili do Grandhotelu Pupp, který se na akci podílel skvělým servisem a výborným menu. V slavnostním sále se také odehrála charitativní část v podobě dražby předmětů v podání Marka Ebena.

Marek Eben nejprve poděkoval všem partnerům a dlouhodobým příznivcům za jejich podporu a představil nadace a osoby, mezi které bude vydražená částka rozdělena. Mezi obdarované byli zařazeni:

  • Nadace Pohyb bez pomoci zřízený panem Doc. PaedDr. Pavlem Kolářem
  • Obecně prospěšná společnost Pomocné tlapky
  • Obecně prospěšná společnost Domov Sue Ryder
  • Martínek Pokladník nemocný cystickou fibrózou
  • Dětská psychiatrická nemocnice Opařany

Především díky pečlivě vybraným dražebním předmětům se v letošním roce dokázalo vybrat krásných 1 347 000,- Kč. Dárci dražebních předmětů, kteří se na výběru podíleli, byli: ak. Soch. Jiří Laštovička, Tomáš Bím, Thun 1794 a.s., designerka porcelánu paní MgA. Lenka Sárová Malíská, BULB spol. s r.o., Moser a.s, ELTON hodinářská, a.s. (Prim), Glamour Diamond s.r.o., JUDr. Souček (foto - Tono Stano), CYKLO Best, Galerie LaFemne - Josef Blecha, Jan Tichý, Jiří Brázda, Ladislav Vlna, Boris Jirků.

Celá akce by se neuskutečnila bez podpory partnerů, kterými v letošní roce byly tyto společnosti.

Generální partneři večera:

  • Kooperativa pojišťovna, a.s. Vienna Insurance Group
  • skupina ČEZ
  • KVIFF Group a.s.

GOLF RESORT KARLOVY VARY a.s. zorganizoval tuto akci a podpořil ji bezúplatným pronájmem svého hřiště.

Velice děkujeme všem zúčastněným subjektům za finanční a materiálovou podporu pro ty, kteří ji nejvíce ocení a potřebují. Pevně doufáme, že se shledáme při konání dalšího ročníku a opět společně přispějeme na dobrou věc, mezi kterou se charitativní činnost bezpochyby řadí.

Fotogalerie